Rossetti

Naast het vaste Menukaart & Wijnkaart van Ristorante Pizzeria Rossetti bieden wij u ook een ''Weekmenu'' aan met variërende gerechten. In deze gerechten maken wij naast onze huidige verse producten ook gebruik van verse seizoensgebonden producten. Traditionele seizoensgebonden Italiaanse gerechten kunt u bij ons op het Weekmenu terugvinden.

herfst en winter actie ''Vroeg op de avond menu'' Kom gezellig voor 18:30 binnen, en dan kunt u gebruik maken van dit uitgebreide keuzemenu, 3 gangen keuze menu voor maar €16,95.

. 1e en 2e kerstdag geopend! | 🎄 |
Tijdens de kerstdagen of op kerstavond lekker met familie, vrienden of het gezin uit eten? Kom lekker bij ons dineren! Wij kijken er naar uit!
Speciale gerechten voor feestdagen - Kerst
Dit zijn speciale gerechten voor de feestdagen, op feestdagen is ook onze vaste kaart beschikbaar, van deze menu's en het vaste menù kunt u een 3, 4 of 5 gangen menu ook zelf samenstellen. Bij de gekozen gerechten kunnen wij indien gewenst passende wijnen schenken. U mag op de avond zelf beslissen met welke gangen u een heerlijk glas wijn wilt genieten.
https://www.ristorante-rossetti.nl/menukaarten
Wacht niet te lang met reserveren want vol is vol.

Voor catering of groete groepen kijkt u naar, ''Grote groepen menu (CATERING)''
Wij verwelkomen u graag bij Ristorante Rossetti.